Pospremi glavu « Dalibor Petrinic

Pospremi glavu online radionica

Program "Pospremi Glavu" pokriva područja ključna za zdrav i sretan život svakog čovjeka. 

Radionica "Pospremi Glavu" donosi alate neophodne za suočavanje s izazovima suvremenog Života. 

Program uči pristupu i rješenjima izazova s kojima se ljudi najviše susreću. Cjelovitim pristupom osobi razjašnjava uzročno posljedične veze u životu koje su polaznicima na početku često vrlo nejasne.

Kroz radionicu ovaj program nudi najvažniji kozmetički tretman tako potreban suvremenom čovjeku - onaj unutrašnji. 

Radionica je, stoga, namijenjena svima koji ne njeguju samo izvanjsku ljusku već cjelovito drže do sebe.

Radionicu čine sedam glavnih tema koje se obrađuju jedna za drugom. Ista uključuje i podršku u primjeni alata svladanih na radionici kao i edukaciju o prehrani, mindsetu i zdravim navikama te vježbama za disanje. 

Radionica sadrži jednostavne i praktične fizičke vježbe. Radi se o vježbama za postav tijela i koordinaciju odnosno o vježbama koje direktno, osim na hod i posturu tijela, utječu na držanje i pojavnost, a tako i na podsvijest. 

Glavne teme koje su (u seminarskom dijelu radionice) pokrivene jesu: hrabrost, samopouzdanje, samopoštovanje, uspješnost, ljepota, muško-ženski odnosi i seksualnost. 

Također se obrađuju teme poput stvaranja discipline i zdravih navika, disanja za smirivanje i kontrolu stresa, zdrave prehrane i tomu slično.

Kroz ova ključna područja obrađeno je i pitanje samodiscipline. Ono se tiče kako svakodnevnog života tako i pristupa naizgled bezizlaznim situacijama i odnosima te "šivanju" po izlasku iz istih. 

U tom smislu program prvotno ne pristupa posljedici već usmjeruje na rad na uzroku, odnosno, uklanjanju istog na potpuno čovjeku prirodan ali time i zahtjevan način. Time se naravno rješavaju i posljedice.

Radionica obuhvaća i posebne vježbe disanja, te samoanalizu i meditacije. Pristupa pitanju straha i problemu negativnih misli na jedinstven i specifičan način koji je ujedno produkt višegodišnjeg proučavanja ljudskog uma iz kuta filozofije, bioetike i antropologije.

*Tako se puninu programa ne može riječima u potpunosti dočarati već ju osjete njegovi vrijedni i spremni polaznici.*

Voditelji radionice su: Petra Heisinger, Brigita Heisinger Muškardin i Dalibor Petrinić. 

Prednost online radionice je svakako mogućnost praćenja iste sa bilo koje lokacije u svijetu pa tako iz udobnosti vlastitog doma. 

Cijena radionice je 200 eura, a pristup videima imate dugoročno, kao i našu bezuvjetnu podršku za sva pitanja. 

Dobrodošli na unutrašnje uređivanje kao temelj Života Sretnog čovjeka! 

Iskreno i neizmjerno se radujemo svakom od vas!

Vaši Petra, Brigita i Dalibor ❤️