Dalibor Petrinic

Želim ti dobrodošlicu!

Zovem se Dalibor Petrinić, osobni sam trener sa 16 godina iskustva i autor 2 knjige o prehrani. Zadnjih 11 godina imam svoj vlastiti studio za osobne treninge u svom rodnom gradu Rijeci u Hrvatskoj. Moj pogled na fitness se razlikuje od pogleda većine drugih trenera, jer sam kroz sve ove godine rada s ljudima shvatio da su svjesnost, sadašnji trenutak, jedenje prirodne hrane, prakticiranje posta i provođenje vremena u prirodi ključne stavke u ostvarivanju bilo kakvih zdravstvenih i fitness ciljeva. Živjeti zdravo je u biti vrlo jednostavno, samo trebaš imati dobro vodstvo. Dopusti mi da budem tvoj vodič i da ti pokažem za što su sve tvoje tijelo i um sposobni.

Zajedno možemo probuditi tvoj Um, Tijelo i Duh! 

Javi mi se

Prije kupnje mojih online programa,
molim te da me kontaktiraš za slobodna mjesta.
Kontaktiraj me

Moj cilj

Ostvarit ćeš bolje zdravlje, snagu, mobilnost i fleksibilnost s mojim personaliziranim fitness programima. Moji personalizirani programi prehrane će ti transformirati tijelo i um. Ojačati ćeš, poboljšati zdravlje i biti u boljoj formi nego ikada prije a istovremeno ćeš i poboljšati svoje samopouzdanje.

Pokreni se!

Izgledaj bolje!

Smršavi, istopi višak masti, izgradi mišiće, ojačaj, isklesaj svoje tijelo, poboljšaj si izgled i poprwvi si držanje i kretanje!

Osjećaj se bolje!

Otpusti stres, povećaj energiju, oporavi se i nauči se opustiti! 

Funkcioniraj bolje!

Povećaj snagu, poboljšaj radne performanse, probavu, libido i prehrambene navike!

O knjizi
O knjizi

Javi mi se

Prije kupnje mojih online programa,
molim te da me kontaktiraš za slobodna mjesta.
Kontaktiraj me