Oosbni i manji grupni treninzi Rijeka « Dalibor Petrinic

Ojačajte svoj um, tijelo i duh na ispravan, zdrav i održiv način!

S 20 godina iskustva u osobnom treningu, holističkim pogledom na fitness te maksimalno personaliziranom pristupu svakom klijentu, budite sigurni da ste u dobrim rukama. 

Treninzi se odvijaju u našem gymu na Srdočima. Traju do 55min i fokus je na ispravnom disanju, vježbama jakosti cijelog tijela, korektivnim vježbama, mobilnosti, jačanju trupa i poboljšanju kondicije općenito.

Uglavnom se radi s težinom vlastitog tijela uz dodatak poznatih rekvizita poput trx-a, elastičnih traka i girji. Vježbe se prilagođavaju pojedincu, što i je poanta osobnih i manjih grupnih treninga. Bez obzira da li ste potpuni početnik ili napredni vježbač, svatko dobija prilagođen program koji osigurava kontinuirani napredak bez ozljeda.

U ponudi imamo 2 vrste treninga: trening namijenjen jačanju i pokretljivosti cijelog tijela i trening namijenjen povećanju mobilnosti, uklanjanju bolova i tehnikama disanja. 

Naši klijenti su muškarci i žene 30+ koji žele živjeti zdravije i kvalitetnije, dosegnuti idealnu tjelesnu težinu, osjećati se i izgledati bolje, imati više energije te uz tijelo, ojačati svoj um i duh!

Cjenik osobnih i manjih grupnih treninga

Paketi osobnih treninga (1-2 osobe), cijena po osobi:

  8 osobnih treninga - 200 eura

10 osobnih treninga - 240 eura

12 osobnih treninga - 270 eura

Manji grupni treninzi (4-6 osoba), cijena po osobi:

8 treninga (2xtjedno) - 70 eura po osobi

12 treninga (3xtjedno) - 100 eura po osobi

Svi klijenti imaju 20% popusta na sve online programe i Daliborove knjige. 

Napomena: radi održavanja kvalitete rada i napretka, svatko bi se trebao držati svoje grupe i svog termina. Grupe su ili muškarci ili žene, nema miješanja.

Napomena: svi osobni i grupni treninzi, osim u rijetkim iznimkama, trebaju se iskoristiti unutar 30 dana od dana prvog treninga - sistem stanarine.

Radimo samo s ozbiljnim i odgovornim osobama koje cijene svoje i tuđe vrijeme te koje shvaćaju da je biti fit cjeloživotni projekt a ne nekakav program od nekoliko tjedana.

Naš pristup fitnessu je puno više od pukog vježbanja tako da sa svakim potencijalnim klijentom prije svega radimo razgovor, da vidimo da li možemo pomoći, kakvi su ciljevi te spremnost na promjenu životnog stila.

Ukoliko se smatrate potencijalnim klijentom, spremni ste raditi na sebi i živite u Rijeci ili bližoj okolici (gym se nalazi na Srdočima), javite nam se putem kontakt forme i odgovoriti ćemo vam u kratkom roku.

Hvala vam i veselimo se prilici da vam pomognemo živjeti zdravije i kvalitetnije.

Vaš Deep fitness tim: Dalibor, Karlo, Petra i Kika