Moje usluge

Svoje programe baziram na 16 godina iskustva, za vrijeme kojeg sam isprobao bezbroj trening programa i programa prehrane, što na sebi što na svojim klijentima i prijateljima. Kroz pokušaje i pogreške polako sam skupljao znanje i dokle god sam živ neću stati učiti, razvijati se i napredovati. Vjerujem da su glavni razlozi zašto su ljudi u tako lošem stanju; nedostatak svjesnosti, nedovoljno kretanja i boravka u prirodi te loše prehrambene navike. Stoga moj cilj, a vjerujem i tvoj, je da te dovedem u najbolju moguću formu, kako fizički tako i psihički. Usluge koje nudim:

  • Personalizirani Online Trening Programi
  • Personalizirani Program Prehrane
  • 1 on 1 Skype razgovori 
  • Oosbni Trening 1 on 1 sa mnom u mom gymu u Rijeci

Tvoje putovanje

Tvoje putovanje započinje razgovorom putem Skypea gdje ćemo se online upoznati i popričati o tvojim željama i ciljevima. Ovaj razgovor je jako bitan prvi korak, jer te želim saznati što više mogu o tvom načinu života i ciljevima.

Nakon razgovora ćeš ispuniti par upitnika preko kojih ću te još detaljnije upoznati. Nakon toga krećem sa izradom personaliziranog trening i /ili programa prehrane koji je napravljen specifično za tvoje želje i ciljeve. Trening programi se uglavnom sastoje od vježbi kretanja, vježbi za jačanje trupa, te vježbi snage i mobilnosti.

Program za vježbanje je vrlo jednostavan za korištenje i sve vježbe demonstriram osobno za što veću jasnoću i jednostavnost korištenja platforme.

Program prehrane je pisan na vrlo jednostavan način, bez egzotičnih i skupih namirnica, vaganja, mjerenja i bez brojanja kalorija ili bilo kakvog drugog opterećivanja. 

Svi programi imaju online podršku od mene osobno, i trudim se na sve upite odgovoriti u što kraćem roku. 

Neki paketi uključuju i mjesečne Skype pozive za provjeru napretka, ispravnost forme i motivaciju. 

Veselim se prilici da ti pomognem probuditi tvoj um, tijelo i duh!