Važna obavijest vezana za kupnju online programa

Prije kupnje mojih online programa, molim te da me kontaktiraš za slobodna mjesta, jer da bi održao kvalitetu usluge na najvišem nivou, radim samo s limitiranim brojem ljudi. Hvala ti :)

Moje usluge

Svoje programe baziram na 16 godina iskustva, za vrijeme kojeg sam isprobao bezbroj trening programa i programa prehrane, što na sebi što na svojim klijentima i prijateljima. Kroz pokušaje i pogreške polako sam skupljao znanje i dokle god sam živ neću stati učiti, razvijati se i napredovati. Vjerujem da su glavni razlozi zašto su ljudi u tako lošem stanju; nedostatak svjesnosti, nedovoljno kretanja i boravka u prirodi te loše prehrambene navike. Stoga moj cilj, a vjerujem i tvoj, je da te dovedem u najbolju moguću formu, kako fizički tako i psihički. Usluge koje nudim:

  • Personalizirani Online Trening Programi
  • Personalizirani Program Prehrane
  • 1 on 1 Online razgovori 

Tvoje putovanje

Tvoje putovanje započinje online razgovorom gdje ćemo se upoznati i popričati o tvojim željama i ciljevima. Ovaj razgovor je jako bitan prvi korak, jer te želim saznati što više mogu o tvom načinu života i ciljevima.

Nakon razgovora ćeš ispuniti 4-8 upitnika preko kojih ću te još detaljnije upoznati. Nakon toga krećem sa izradom personaliziranog trening i /ili programa prehrane koji je napravljen specifično za tvoje želje i ciljeve. Trening program se uglavnom sastoji od vježbi kretanja, vježbi za jačanje trupa, te vježbi snage i mobilnosti, te je u potpunosti prilagođen tvojim željama i ciljevima. 

Program za vježbanje je vrlo jednostavan za korištenje i sve vježbe demonstriram osobno za što veću jasnoću i jednostavnost korištenja platforme.

Program prehrane je pisan na vrlo jednostavan način, bez egzotičnih i skupih namirnica, vaganja, mjerenja i bez brojanja kalorija ili bilo kakvog drugog opterećivanja. 

Svi programi imaju online podršku od mene osobno, i trudim se na sve upite odgovoriti u što kraćem roku. 

Neki paketi uključuju i mjesečne online pozive za provjeru napretka, ispravnost forme i motivaciju. 

Veselim se prilici da ti pomognem probuditi tvoj Um, Tijelo i Duh!

Javi mi se

Prije kupnje mojih online programa,
molim te da me kontaktiraš za slobodna mjesta.